Ce facem

Echipa noastra investeste pasiune in activitatea pe care o desfasoara.
Urmarim conturarea unei atmosfere de cooperare, bazandu-ne pe respect, comunicare si incredere.
Imbinam utilul cu placutul in modalitatea de predare.
Credem in invatarea cu zambetul pe buze.
Stimulam creativitatea copiilor creand cate o poveste pentru fiecare mutare din studiul jocului de sah. Taramul nesfarsit al povestilor ne ghideaza pasii pe parcursul initierii in tainele sahului. Am inventat povesti cu printese, ghicitori cu regi neputinciosi si chiar dansuri cu caluti, numai pentru a traduce pe intelesul tuturor canoanele jocului de sah.
Oferim profesionalism prin programa de calitate pe care o urmam in predarea sahului. Aceasta si-a demonstrat eficienta de-a lungul celor 7 ani de activitate, fiind testata cu rezultate deosebite.

   Monitorizam progresul elevilor nostri prin evaluari si teste pentru a avea o masura obiectiva a pregatirii lor. Avem in vedere nevoile de studiu ale elevilor si le oferim informatii in functie de nivelul jocului lor. Urmarim imbunatatirea progresiva a felului in care acestia inteleg jocul de sah si aplica principiile invatate.

   Utilizam un manual color, unic la nivel national si international prin explicatiile detaliate pe care le ofera si prin volumul de informatii oferite. Cu acest manual lucreaza si multe alte tari cu traditie in sah sau care au introdus sahul in curricula de studiu a elevilor din scoala lor (Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Georgia, Franta, Anglia, Germania, Croatia, Slovenia si multe altele), scris de fondatorul Scolii de Sah "Jocul Celor 3 Cai”, Victor Surdu.

   Am demonstrat ca orice prichindel poate deveni un mic mare maestru prin joaca, amuzament si relaxare. De aceea ne mandrim cu premiile obtinute de elevii nostri la concursurile nationale de sah, olimpiade si competitii transnationale de sah, pe care incepem sa le dominam, desi avem doar 7 ani de existenta. Ne-am propus sa sprijinim cu toate puterile noastre micile talente, care, fara sa constientizeze cat de multa putere detin in umerii lor, ne-au calcat pragul cu entuziasm.

Sustinatori ai sahului

Hotel CARO
Militari Residence Ballroom
Marathon Distribution
Case Plutitoare
Militari Residence
CONARG AG
Olympia
AGRICULTURE
ARCSETT
Tuca Zbarcea
Cheo Klinik
CHEO KIDS
XTREM VIDEO