Proiectul Fac Sah in Scoala Mea!

Click pentru a deschide imaginea!
   Va aducem la cunostinta ca noi, echipa Scolii de Sah Jocul Celor 3 Cai, am conceput un proiect menit sa aduca jocul de sah mai aproape de copiii dvs., dedicat scolilor de stat! Oferim copiilor posibilitatea și confortul de a participa la ore de șah chiar în școala lor!

   De-a lungul timpului, am lucrat frecvent alaturi de copii aflati la varsta clasei pregatitoare (cateodata chiar mai micuti), dar si cu elevi ai claselor primare si gimnaziale. Am participat de-a lungul a trei editii la Proiectul Pepiniera de Talente, organizat de Primaria Sectorului 3, perioada in care am trait deopotriva bucurii si provocari care ne-au ajutat sa ne imbunatatim activitatea.

   Consideram ca a porni de la zero alaturi de un copil in studiul jocului de sah reprezinta inceputul unei calatorii minunate. Noi o construim pas cu pas prin rabdare, informatii prezentate prietenos, o atitudine deschisa la semne de intrebare si dorinta de a invata cu zambetul pe buze.

   Credem ca este potrivit ca elevii sa se formeze intr-un context bogat din punct de vedere informational deoarece copilaria este momentul cand se pot descoperi talente si afinitati. Daca aveti acasa un mic Garry Kasparov si nu ati aflat inca? Oferiti-i sansa copilului dvs. sa descopere daca ii place sahul!

   Motive avem din plin: dinamism mental, stimularea perseverentei, dezvoltarea gandirii critice si a abilitatii de concentrare a atentiei, insuflarea spiritului de echipă si a atitudinii fair play, consolidarea increderii în sine. Acestea sunt calitati ce traseaza linia succesului în viata, inca din copilarie.

   Ne-am propus să marcam cursul de sah în orarul copiilor interesati de dansul pieselor albe si negre, iar ce alt cadru poate fi mai potrivit decat universul ce le ofera zilnic garantia cunoasterii: scoala?


   Suntem deschisi la propuneri si asteptam cu drag copiii sa se inscrie, indiferent daca au facut pana acum sah sau nu, daca sunt in clasa pregatitoare sau mai mari! Credem în potentialul micutilor si dorim sa fim parte a dezvoltarii lor prin acest curs accesibil de sah.

   „Fac sah în scoala mea!” este un proiect aproape de dvs. si de copilul dvs, din toate punctele de vedere!

   Detaliile despre costuri si inscrieri le puteti afla contactandu-ne pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0753.164.688 / 0757.833.322. Spuneti-ne numele copilului, scoala si clasa in care invata, precum si orarul scolar.

   Acest proiect se adresează elevilor din scolile de stat, fiind un curs extracurricular. Cursul de sah se va tine in continuarea orelor de la scoala in care invata copilul dvs., iar grupele de studiu se vor stabili in functie de inscrieri.

Sustinatori ai sahului

Hotel CARO
Militari Residence Ballroom
Marathon Distribution
Case Plutitoare
Militari Residence
CONARG AG
Olympia
AGRICULTURE
ARCSETT
Tuca Zbarcea
Cheo Klinik
CHEO KIDS
XTREM VIDEO