Sahul nu intra in vacanta

Sahul nu intra in vacanta
Mai este un pic si vine vacanta de vara. Poate multi parinti se intreaba cum sa organizeze programul copiilor astfel incat acestia isi petreaca timpul in compania unor persoane de la care au ceva bun de oferit in educatia lor.

O idee, pe langa alte oportunitati de distractie pentru copii, este jocul de sah. De aceea, este bine sa inscrieti copiii – daca nu ati facut-o deja – la un club de sah, spre exemplu Clubul de SAH – JOCUL CELOR 3 CAI – pentru a disciplina copilul, a-i tine mintea treaza si, in acelasi timp, a-l face fericit ca desfasoara o alta activitate decat orele de curs de la scoala.

Cursurile de sah se tin in incinta Hotelului Caro din Str. Barbu Vacarescu nr 168 A. Pentru detalii privind programul si costul cursurilor, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon 0753.164.688 / 0757.833.322 sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Dupa inscriere, ne vom asigura noi, echipa scolii de sah, ca micutul va invata de placere sah si va avea amintiri frumoase din vacanta de vara, vacanta in care isi va dezvolta simtul creativ si gandirea practica – cu alte cuvinte, va petrece timpul productiv.

Sa nu uitam ca sahul, alaturi de teatru, public speaking, limbi straine, ajuta la dezvoltarea personala, aspect al vietii foarte important in societatea actuala. Exista tabere de sah, cursuri de vara, cluburi, o oferta bogata care va pune copilul la adapost de tentatiile nepotrivite si in acelasi timp il va educa.

Deci jucati sah in vacanta – intrati in echipa de sah a calutilor!


Alice Gherman

Sustinatori ai sahului

Hotel CARO
Militari Residence Ballroom
Marathon Distribution
Case Plutitoare
Militari Residence
CONARG AG
Olympia
AGRICULTURE
ARCSETT
Tuca Zbarcea
Cheo Klinik
CHEO KIDS
XTREM VIDEO