Scoala de sah – in timpul vacantei!

Click pentru a deschide imaginea!
   Noi, echipa Scolii de Sah "Jocul Celor 3 Cai", avem experienta performantei in sah si cunoastem importanta perseverentei si continuitatii in pregatire. Credem ca este benefic sa-i oferiti micului sahist din familia dvs. sansa de a-si imbunatati calitatea jocului.

   Astfel, Scoala de Sah "Jocul Celor 3 Cai" isi continua activitatea si pe perioada vacantei de vara si il invitam pe copilul dvs. sa participe la cursuri.

   Ne face mare placere sa ii avem pe copiii dumneavoastra ca participanti la cursurile de sah din cadrul scolii noastre. Consideram ca alegeti foarte bine inscriindu-l la acest curs deoarece sportul mintii aduce multiple beneficii in viata celor ce ii dedica timp. Abilitati precum gandirea critica, atentia la detalii, rezolvarea de probleme, concentrarea atentiei, gandirea strategica reprezinta atuuri la indemana pentru cei ce joaca sah. Transferul abilitatilor in viata de zi cu zi creeaza punti de dezvoltare personala pentru sahisti.


   Cursurile de sah din vacanta de vara se desfasoara in perioada 22 iunie 2015 – 11 septembrie 2015, urmand, ca dupa aceea, sa va comunicam programul Scolii de Sah din anul scolar 2015-2016, cand cursul se va desfasura in cadrul scolii in care invata copilul dvs.

   Noi pastram acelasi pret decent din proiectul "Fac sah in scoala mea", iar locatia va fi aleasa in functie de numarul copiilor inscrisi, astfel incat sa se poata ajunge cu usurinta.

   Pentru inscrieri si alte detalii trimiteti un e-mail la adresa office(at)scoalasah.ro cu numele copilului dumneavoastra, scoala si clasa unde invata si e-mailul dumneavoastra pe care veti primi formularul de inscriere precum si detaliile privind aceste cursuri.

   Daca mai stiti parinti interesati de cursurile de sah pe timpul vacantei de vara, va rugam sa le transmiteti cele mentionate mai sus.

Va asteptam cu drag!
Scoala de Sah “Jocul Celor 3 Cai”

Sustinatori ai sahului

Hotel CARO
Militari Residence Ballroom
Marathon Distribution
Case Plutitoare
Militari Residence
CONARG AG
Olympia
AGRICULTURE
ARCSETT
Tuca Zbarcea
Cheo Klinik
CHEO KIDS
XTREM VIDEO