Scoala de sah "Jocul celor 3 cai" IMPLINESTE 8 ANI DE LA INFIINTARE!

Scoala de sah Jocul celor 3 cai IMPLINESTE 8 ANI DE LA INFIINTARE!
      De-a lungul celor 8 ani, scoala de SAH – JOCUL CELOR 3 CAI a lucrat cu elevi de la cei mai mici, din gradinite, pana la cei mai mari, din liceu. Copiii au crescut cu noi, iar noi, impreuna cu ei. Ne-am bucurat enorm ca elevi ai scolii sa devina, ulterior, profesori de sah ai scolii.

      Suntem mandri cand copiii ne suna, dupa ani de zile, si ne spun cat de mult a contat pentru ei practicarea sportului mintii.

      Le multumim parintilor si sposorilor ce au fost alaturi de noi si au contribuit in proiectele umanitare sustinute de scoala.

      Impreuna ne dam toata puterea pentru o viata mai buna, cu elevi destepti, plini de creativitate! Asta ne face sa mergem mai departe!

      Multumim profesorilor scolii, ce se straduiesc in fiecare zi sa fie mai buni, care gasesc solutii creative de predare a sahului si se implica in buna functionare a scolii.

      Si cum putem celebra ziua scolii? Printr-un concurs de sah!

      Astfel va invitam la Festivalul de sah "CUPA CEI 3 CALUTI", ce se va desfasura in perioada 1-3 aprilie 2016 la minunatul Caro Hotel Bucharest.

      Pentru mai multe detalii legate de festival, va rugam sa accesati pagina http://www.scoalasah.ro/invitatie-cupa-cei-3-caluti

      La festival, elevii Scolii de SAH - JOCUL CELOR 3 CAI, care au avut o frecventa buna la cursurile de sah, care au participat la competitiile de sah, care au invatat, si-au facut temele si, nu in ultimul rand, au ascultat de parinti, dand dovada de respect si responsabilitate, vor fi recompensati de catre scoala, cu un calut al scolii de sah.

      De asemenea, scoala face o exceptie anul acesta si doreste sa recompenseze, cu inca 3 caluti si alti jucatori, de la alte cluburi, ce au avut o frecventa buna la competitiile de sah organizate de Scoala de SAH - JOCUL CELOR 3 CAI si si A.C.S. “Jocul Celor 3 Cai”

Sustinatori ai sahului

Hotel CARO
Militari Residence Ballroom
Marathon Distribution
Case Plutitoare
Militari Residence
CONARG AG
Olympia
AGRICULTURE
ARCSETT
Tuca Zbarcea
Cheo Klinik
CHEO KIDS
XTREM VIDEO